Is uw badkamer toe aan een renovatie en weet u niet waar u moet beginnen? Gelukkig bent u niet de enige. Door een gebrek aan kennis en ervaring lopen de kosten voor de renovatie van uw badkamer soms hoog op. Benieuwd naar deze kosten en mogelijkheden?

Een badkamerrenovatie lijkt soms gemakkelijk, maar is dit zeker niet. Er zijn veel technische aspecten waarmee u rekening dient te houden bij zo’n renovatie. Het uitzoeken van nieuwe meubels en bepalen van de inrichting doet u zelf, maar voor ingewikkeldere zaken is het beter om een professional in te huren. De specialist kan bijvoorbeeld uw badkamer controleren op lekkage, meubels op de juiste manier plaatsen en leidingen controleren en repareren. Kennis en expertise op dit gebied is zeker bij een renovatie van uw badkamer een vereiste. Schakel daarom de hulp in van een specialist. Vertel ons uw plannen en wij werken dit uit tot uw droombadkamer. Doordat we alles zelf doen van A tot Z kunnen we u een strikte planning voorleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor inspiratie kan u onze vorige projecten terugvinden onder realisaties. Indien u vragen hebt twijfel dan zeker niet om ons te contacteren.


De renovatie van een badkamer kan bestaan uit de volgende werkzaamheden:

  • Een nieuwe inrichting van de badkamer. Denk hierbij aan het verplaatsen van bepaalde badkamermeubels.
  • Nieuwe badkamermeubels. Hiervoor moeten de oude meubels vakkundig worden verwijderd om onnodige schade te voorkomen.
  • Een complete vernieuwing van de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe badkamertegels, een nieuw bad en een nieuwe wastafel.
  • Verplaatsing van de badkamer. In dit geval wordt een ‘gewone’ kamer omgetoverd tot een badkamer. Let op: sommige kamers zijn hiervoor meer geschikt dan andere.