Waterontharders laten u genieten van zijdezacht water

Geniet, bescherm en bespaar dankzij  waterontharders

Een waterontharder kan veel voor u betekenen. Met het zijdezachte, parelende water, met laag calciumgehalte, beschermt u uw kranen, tegels en doucheschermen tegen kalkaanslag. De badkamer houdt een permanente glans, waardoor verder onderhoud beperkt blijft. Alle huishoudelijke apparaten die aan dat systeem gekoppeld zijn (bijvoorbeeld wasmachines en vaatwasmachines, maar ook koffiezetapparaten en waterketels) worden bovendien beschermd tegen kalkaanslag.

Met een waterverzachter voorkomt u dure herstellingen aan sanitair en leidingen en verlengt u de levensduur van uw huishoudelijke apparatuur. Bescherm uw woning tegen kalk. 

De installatie van een waterontharder heeft een gunstige uitwerking op uw huishoudelijk budget omdat het calcium uit het water verwijdert. Vergelijk het met dubbel glas. Als er al een laagje van 2 mm kalkaanslag op verwarmde oppervlakken of in warmte-elementen in ketels of boilers zit, kan dat al leiden tot een toename van 20% in het energieverbruik. Met de waterontharders  dringt u de hoeveelheden kalkaanslag terug, en verlaagt dus het energieverbruik. Daarnaast vermindert u door het gebruik van het zachte het gebruik van schoonmaakmiddelen tot 50%.

Samenvatting van de voordelen van de waterontharder

Ervaar ook het onvergetelijke gevoel van het zachte, parelachtige water :

-Het verfrissende, zachte gevoel onder de douche en in bad

-Merkbaar zachte huid en glanzend, zijdezacht haar

-Zachte, donzige was

-Minder kalkaanslag op uw kranen, tegels en leidingen

-Stralend glaswerk en blinkend servies

-Verlengde levensduur van uw huishoudelijke apparaten

-Tot wel 50% minder schoonmaakmiddelen en desinfecterende middelen

-Lagere energie- en verwarmingskosten


Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder.